Wednesday, July 20, 2011

New : SK-II Facial Treatment Gentle Cleanser



Produk baru keluaran SK-II...


120g RM220

(maybe boleh dapat harga lebih murah di kaunter SK-II Malaysia)

20g RM40

Now RM38 ONLY!

(Limited promotion price!)

9 comments:

Unknown said...

Fith, i baru today buka blog u..sbb mencari SK-II product..
I have problem with visible pore on nose and nose area (umur dah 32..), dah lebih RM3k habis utk facial and product tapi jadi masalah lain pula..leh you recommend which SK-II line yg i boleh try utk masalah i ni? i nak try dulu sbb takut tak sesuai

Fith said...

Unknown,
thanks sudi menjengah dan bertanya...
lagi senang kita citer panjang-lebar kat email,please email me @ arukassfan@yahoo.com

but since you dah tanya,meh nak jawab sikit,as for starting utk beginner,fith selalu suggest try basic care product dulu.selalunya most skin problems(yg simple and basis) ni boleh selesai dengan hanya basic care products.then lepas tu bila dah rasa selesa,boleh proceed dgn treatments products.haa,nanti fith explain detail dlm email k...

thanks!

Anonymous said...

boleh tolong suggest trial set untuk combination skin. sya x pernah guna lagi SK11 tapi nak cuba. thanks. siti

Fith said...

Siti,
untuk starter,fith sarankan try guna basic care products dulu.kalau sk-ii ni ada 5 basi c care products yg dikeluarkan - cleansing gel/oil(make-up remover),cleanser,clear lotion(toner),essence dan lift emulsion/skin signature(moisturizer).

sk-ii tak ada pengkhususan jenis kulit,insyaAllah kalau sesuai kita akan rasa selesa. kalau berminat nak tau lebih lanjut/nak tanya soalan lagi,please email me arukassfan@yahoo.com

thanks again!

syeida said...

yg basic care tu ade set x?

Anonymous said...

salam.saya minat nk beli basic care tu..ada set tak n brp hg? boleh pm me..yaye248@hotmail.com.. tq

Fith said...

syeida,
ada syieda,mostly sema set yg dijual lengkap dah basic care products.kalau syeida nak tau lbh detail,boleh email yer...
thanks...

Anonymous,
wsalam,ok,nanti fith email yer.thanks

εïз mummyHaza εïз said...

salam... yg ini available x ms Fith? Hari tu xsempat nak order single bottle... :)

Fith said...

Mommyhaza,ada lg,kalau nak,just email yer.fith jarang tgk comment box sbnrnya